top of page
achtergrond.png

Over LoVin

Bo, Koen, Charlotte & Kevin

Het begin van ons avontuur

Lore en Vinn, twee namen die altijd samen zullen gaan met het oprichten van Lovin Wines. Onze passie voor wijn en het delen van goede tijden met vrienden, heeft geleid tot de oprichting van ons bedrijf. Onze kinderen hebben ons geïnspireerd om onze passie om te zetten in iets concreets, net daarom besloten we om de namen van onze kinderen te gebruiken voor de naam van ons bedrijf. Dit geeft aan hoe belangrijk onze familie & vrienden zijn voor ons en hoe we deze waarden in ons bedrijf willen verweven.

Ondanks dat we aanvankelijk samen begonnen, nemen Charlotte en Kevin sinds het einde van 2022 alleen het stuur over bij Lovin Wines. Wij zijn vastberaden om Lovin Wines te blijven runnen met dezelfde passie en enthousiasme als toen we met vier begonnen.

110163353_116242483498053_34593499836989

Het vinden van de perfecte wijn of bubbel kan soms een uitdaging zijn, vooral wanneer je afgaat op verpakkingsontwerp. Maar geen zorgen, wij hebben iets speciaals voor je! Doorheen het jaar organiseren wij proeverijen waar je de kans krijgt om onze wijnen en bubbels te ontdekken en te proeven. Lovin Wines staat altijd voor je klaar om je te begeleiden bij je zoektocht naar de perfecte drank voor jouw smaak en gelegenheid. Onze producten zijn het hele jaar door beschikbaar en we kunnen ook een uniek cadeau samenstellen of een pakket op maat maken, speciaal voor jouw wensen.

 

Laten we samen op ontdekkingstocht gaan!

Rectangle_194@2x.png
Tasting

Bij ons staan de proeverijen centraal. Wij organiseren doorheen het jaar meerdere tastings, waarbij je de kans krijgt om een uitgebreide selectie van onze wijnen te proeven. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit kwalitatieve Zuid-Afrikaanse wijnen, die bekend staan om hun unieke smaken en complexe aroma's.

Maar daar blijft het niet bij!

Je zal ook de kans krijgen om te proeven van enkele klassiekers uit andere regio's. Denk bijvoorbeeld aan de fijne mousse en het subtiele aroma van een Franse champagne, of aan de frisse en fruitige smaken van een Italiaanse prosecco. Bij ons vind je een uitgebreid gamma aan wijnen.

Rectangle_200_edited_edited.jpg
Geschenken

Het geven van cadeaus is altijd een manier om mensen te verrassen en te laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Of het nu gaat om familie, vrienden, collega's of medewerkers, wij hebben het hele jaar door tal van mogelijkheden om hen te verwennen.

Als je op zoek bent naar iets speciaals, dan is een cadeaubon of fles(sen) wijn in een mooie verpakking misschien wel iets voor jou.

 

Laat ons weten wat je precies zoekt en we helpen je graag bij het vinden van de perfecte optie. Of je nu een beperkt budget hebt of juist graag extra uitpakt, wij bespreken graag samen met jou de verschillende mogelijkheden en stellen een uniek cadeau samen dat aansluit bij jouw wensen.

 

Laten we samen zorgen voor een onvergetelijke verrassing!

Wijn roosteren
Bedrijven

Bij Lovin Wines weten we hoe belangrijk het is om je medewerkers, klanten of andere geliefden te bedanken en te verwennen. Wil je graag tijdens een event een selectie van onze heerlijke wijnen of bubbels schenken aan je gasten? Of verstuur je liever een fles wijn of bubbels als blijk van waardering en dankbaarheid? Wij staan klaar om je te helpen bij dit proces.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en we bespreken samen hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte keuze. Of het nu gaat om een feest, een zakelijke bijeenkomst, of gewoon om iemand te verrassen, bij Lovin Wines ben je aan het juiste adres voor een lekkere fles wijn of bubbels die altijd in de smaak zullen vallen.

 

Laat ons samen zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

bottom of page